עניבות פרפר חזיר וגבינה
עניבות פרפר חזיר וגבינה דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 3471 קלוריות, 168 גרם חלבון ו 186 גר' של שומן. אם יש לך פלפל טחון, חמאה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מצוין. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות.מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה ומבשלים פסטה במשך 8-10 דקות או עד אל דנטה; drain.In סיר גדול, להמיס חמאה ושום לטגן במשך 2 דקות.
לטאטא בקמח, מלח ופלפל.לבשל עד חלקה.
מוסיפים חלב בהדרגה, ערבוב כל הזמן.מביאים לרתיחה במשך 1 דקה ולאחר מכן להוסיף חרדל וגבינת קולבי.המשך לחמם עד גבינה מותכת, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, להוסיף בשר חזיר, אפונה ופסטה.
יוצקים לתוך צלחת אפייה 2 ליטר.
מפזרים גבינת פרמזן ופירורי לחם.
אופים במשך 20-30 דקות, עד תוסס וזהב.