והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פולי-o אסיאגו, פסטת עניבת פרפר, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עניבות פרפר עם חזיר, סלק ועניבות פרפר, ו טורקיה ועניבות פרפר.
הוראות
1
לבשל פסטה לפי ההוראות. בינתיים, לבשל ולערבב עוף במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 8 עד 10 דקות או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם.
3
מקום גבינת שמנת, גבינת Asiago וחלב בסיר בינוני; לבשל על אש נמוכה עד גבינת שמנת נמסה לחלוטין תערובת מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים תרד; מבשלים עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות.