קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

עץ טוסקני-צדפות בגריל עם פנצ'טה פריכה-עגבנייה-בזיליקום

עץ טוסקני-צדפות בגריל עם פנצ'טה פריכה-עגבנייה-בזיליקום
צדפות בגריל מעץ טוסקני עם פנצ'טה פריכה-עגבנייה-בזיליקום היא ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 53 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה שטוחים, שמן זית, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 43%, וזה טוב. נסו עץ טוסקני-צדפות בגריל עם פנצ'טה פריכה-עגבנייה-בזיליקום, צדפות בגריל עם חלפיניו-הרב מיניונט, ו צדפות בגריל עץ בוויניגרט צ'יפוטלה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מכניסים את הפנקטה למחבת ברזל יצוק ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהיא פריכה והשומן הופך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
בזמן שהפנצ ' טה מתבשלת, שלבו את החומץ, השאלוט, גרגירי הפלפל, הבזיליקום, העגבניות ותבלו במלח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
הכן את גריל הפחמים באמצעות מתנע ארובה מלא בריקטי פחם. כאשר הגחלים לוהטות באדום ומתחילות להאפיר, הוסיפו את שבבי העץ הספוגים באופן שווה מעל החלק העליון של הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
אחזו בכל צדפה, שטוחה כלפי מעלה, במגבת מטבח מקופלת. מצא את הפתח הקטן בין הקליפות ליד הציר וחטט אותו בעזרת סכין צדפות. נסו לא לשפוך את המיצים הטעימים, המכונים ליקר הצדפות, בקליפה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
חותכים את בשר הצדפות משוחרר מהקליפה העליונה, ואז משחררים את הצדפה מהקליפה התחתונה על ידי הפעלת סכין הצדפות בזהירות מתחת לגוף. השלך את הקליפה העליונה, השטוחה יותר, תוך שמירה על הצדפה והמיצים בקליפה התחתונה והעמוקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
מברישים את סורגי הבישול נקיים. צולים את הצדפות על אש גבוהה ישירה עד שהמיצים מתחילים לבעבע ושולי הצדפה מתכרבלים, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
מורחים 1 1/2 כוסות מלח כשר באופן שווה על תחתית מגש גדול. מקננים בזהירות את הצדפות המבושלות במלח ומעליהם כל צדפה חלק מהמיניונטה, כמה קוביות פנצ ' טה וכמה עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מזלפים מעט שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet

ניתן לשלב צדפות עם שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. השרדונה הרחבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מטח שרדונה
מטח שרדונה
זהב בהיר בהיר. ניחוחות אגס ונקטרינה בשלים מראים בהירות טובה ומרימים ליס מעושן וניואנסים של דגנים קלויים עם אוורור. משיי וסרוג פתוח, המציע טעמי בוסתן ופירות בור מרוכזים המשלימים הצעות של שומר ודבש. האיכות המעושנת חוזרת בגימור ארוך וחלק שמשאיר אחריה תו עור אגס מר ומרענן.