קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

עקיצות פיאסטה מקסיקניות

עקיצות פיאסטה מקסיקניות
המתכון עקיצות פיאסטה מקסיקניות יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 35 דקות. מתאים ל-35 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 33 קלוריות. אם יש לכם נקניק, ארבע גבינה, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: נגיסות חגיגיות של פיאסטה, מטבל פיאסטה מקסיקני, ו פיאסטה מקסיקנית.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
Place 1 won ton wrapper בכל אחד 24 מיני כוסות מחבת מאפין מרוסס עם ספריי בישול, עם קצוות של עטיפות המשתרעים על גבי גבי כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
3
אופים 5 דקות. בינתיים, לשלב נקניק וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
תערובת נקניק כפית לתוך כוסות טון וון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
5
אופים 10 דקות. או עד מילוי מחומם דרך וקצוות של כוסות הם חום זהוב. למעלה עם גבינה; אופים 1 עד 2 דקות. או עד שנמס.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
למעלה עם שמנת חמוצה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יין פינו נואר אורגני סטולץ. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.