ערב בורגול מערב טורקיה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את ארוחת הערב של בורגול בדרום מערב טורקיה. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.99 דולר למנה. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם בורגול, תירס, עגבניות משומרות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הציון הזה די טוב. נסו סלט ארוחת העוף הדרום-מערבי של סינדי, ארוחת ערב הערב: מולים דרומיים חריפים, ו דרום מערב עוף פסטה מחבת ארוחת ערב (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים הודו ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מערבבים פנימה את השעועית, העגבניות, המים, התירס, אבקת הצ ' ילי, הכמון, הפלפל והמלח. מביאים לרתיחה. מערבבים פנימה בורגול. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 13-18 דקות או עד שהבורגול רך.
מסירים מהאש; לתת לעמוד 5 דקות. מוך עם מזלג. בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את היוגורט, הבצל הירוק והכוסברה.