עשב גן הבית הלבן-עוף צלוי עם ירקות מבושלים
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית ראשונית? עשב גן הבית הלבן-עוף צלוי עם ירקות מטוגנים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 925 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 67 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. ראש לחנות ולקחת בצל, מלח ופלפל, ירקות חרדל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו שום קלוי, עוף & עשב לבן פיצה, סלט עשבי תיבול גן עם ויניגרט שאלוט קלוי, ו תרנגול הודו צלוי ומבושל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את עשבי התיבול, החרדל ושמן הזית בתבנית אפייה לא מגיבה.
מוסיפים את העוף, מתבלים במלח ופלפל והופכים לציפוי אחיד. מכסים ומשרים במקרר לפחות 1 שעה או לילה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מניחים את העוף על תבנית מרופדת בנייר כסף וצולים עד שהבשר מבושל והעור פריך, 30 עד 40 דקות.
בינתיים הקפיצו את הבייקון במחבת עמוקה או בתנור הולנדי על אש בינונית עד שהוא מעובד, כ -5 דקות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לשקיפות, 6 עד 7 דקות.
מוסיפים את הירוקים, בקבוצות, ומקפיצים עד שהם נבולים, כ -4 דקות.
מוסיפים את ציר העוף, מכסים ומבשלים בעדינות על אש נמוכה עד שהם רכים, כ-40 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם העוף.