עשב ובס פסים צלוי לימון
עשב ובס פסים צלוי לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 206 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמן זית, מלח, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בס פסים צלוי עשב, החזרת ארוחת יום ראשון {סדרה חדשה}: בס פסים צלוי בעשב, ו בס מפוספס אפוי במלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto Sell Con Salmoriglio).
הוראות
מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול.
מניחים דגים על מחבת. קליפת לימון גרגר למדוד 1 כפית; לימון מיץ למדוד 1 כף.
מערבבים קליפה, מיץ, שמן, טימין, אורגנו, מלח ופלפל שחור; תערובת רסס על דגים.
אופים ב 425 במשך 13 דקות או עד המידה הרצויה של doneness.