קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

עשב ובס פסים צלוי לימון

עשב ובס פסים צלוי לימון
עשב ובס פסים צלוי לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 206 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמן זית, מלח, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בס פסים צלוי עשב, החזרת ארוחת יום ראשון {סדרה חדשה}: בס פסים צלוי בעשב, ו בס מפוספס אפוי במלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto Sell Con Salmoriglio).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מניחים דגים על מחבת. קליפת לימון גרגר למדוד 1 כפית; לימון מיץ למדוד 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
מיץמיץ
לימוןלימון
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מערבבים קליפה, מיץ, שמן, טימין, אורגנו, מלח ופלפל שחור; תערובת רסס על דגים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
אורגנואורגנו
מיץמיץ
טימיןטימין
דגיםדגים
בקרבקר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
5
אופים ב 425 במשך 13 דקות או עד המידה הרצויה של doneness.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור