עשבי תיבול ותבלינים לחזה הודו, דלעת-קישואים מאפין Stuffin 'עם רוטב צ' יפוטלה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 952 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אם יש לכם עלה דפנה, כוסברה, גרעיני חמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: "מאפין ביצים", תנור למעלה Stuffin ' מאפין ביצה, ו חזה הודו צלוי עם בייקון ועשבי תיבול.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מחממים מחבת 14 אינץ ' או מחבת צלייה בינונית על חום בינוני על המבער הגדול ביותר שלך.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
מערבבים תיבול גריל, כמון, פפריקה וכוסברה יחד.
מרכיבים שתצטרך
6 ג'ינג'רס מפוררים דק
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מניחים את הקורנית, כוסברה או בזיליקום, פטרוזיליה ופיסטוקים במעבד המזון ומעבדים לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
6
הסר קערה מהמעבד ולהסיר להב מהקערה. יש מרית גומי על היד.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
טפטוף שמן זית כתית אקסטרה בנדיבות על השדיים כדי לצפות את העור. לשחרר את העור של השדיים עם סכין חדה קטנה. מחלקים את העשב ואת הדבק אגוז בין הבשר והעור על כל שד. השתמש בידיים שלך כדי להזיז את הדבק סביב מתחת לעור כדי להפיץ באופן שווה את התערובת. ציפוי שמן זית כתית מעולה מצופה בתערובת התבלינים. הגדר את השדיים המצופים למחבת גדולה או מחבת צלייה. תשטוף ידיים. הגדר מחבת שנייה מעט קטנה יותר או מחבת על גבי השדיים ומשקל למטה עם כמה לבנים מכוסה בנייר כסף. פריך את העור 8 עד 10 דקות ולאחר מכן להעביר בשר לתנור צלוי 35 עד 40 דקות, עד מדחום בשר לקרוא מיידית רושמת 165 עד 170 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בעוד טורקיה צולה, לחמם מחבת שנייה גדולה, עמוקה מעל בינוני עד בינוני-גבוה חום עם 5 כפות חמאה, לחתוך לחתיכות. כדי חמאה מומסת, להוסיף מפרץ, סלרי, תפוח, 1/2 של הבצל וקישואים. מתבלים את הירקות בנדיבות במלח ופלפל. מבשלים 10 דקות או עד מתרכך.
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים מאפינס מתפורר וגרעיני חמניות למחבת ומשלבים עם הירקות. מתבלים את המילוי עם עופות תיבול ולאחר מכן להתאים מלח ופלפל. לצנן את המילוי עם 1 1/2 עד 2 כוסות של מלאי. ערימת המילוי לתוך צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גרעיני חמניות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים בתנור רק פריך את החלק העליון יחד עם טורקיה או, אם המחבת לא מתאים, כאשר טורקיה יוצאת, לעבור על broiler ו פריך את החלק העליון של המילוי - זה צריך לקחת רק כמה דקות, מקסימום.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
בסיר רוטב, להמיס הנותרים 3 כפות חמאה על חום בינוני ולהוסיף את קצוץ דק הנותרים 1/2 של הבצל. להזיע את הבצל החוצה 5 עד 6 דקות כדי לעשות את זה נחמד ומתוק.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים את הקמח למחבת ומקציפים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
מוסיפים את הצ ' יפוטלס והרוטב שלהם ואז מקציפים ב 4 עד 4 1/2 כוסות ציר עוף. לעבות את הרוטב 2 עד 3 דקות ואז מתבלים במלח, לפי הטעם.