פאדג'גבינת שוקולד
מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 828 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ידידותי לפודמפה וצמחוני מספק מנה 8 . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -49 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם גבינת ולוויטה, אבקת קקאו, סוכר קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו פאדג'גבינת שוקולד דלת פחמימות, קאפקייקס פאדג'שוקולד במילוי בר עוגיות פאדג' שוקולד וציפוי מרנג מרשמלו, ו שוקולד פאדג'גבינת עיזים גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
ריססו קלות את תחתית התבנית המרובעת בגודל 9 על 2 אינץ ' בעזרת תרסיס ללא מקל.
בסיר על אש בינונית ממיסים את הגבינה והחמאה יחד, תוך ערבוב מתמיד עד לקבלת תערובת חלקה.
מסירים מהאש ומוסיפים את הווניל והאגוזים.
בקערה גדולה מנפים יחד את הסוכר והקקאו.
יוצקים את תערובת הגבינה לתערובת הסוכר והקקאו ומערבבים עד לקבלת תערובת מלאה. הממתק יהיה נוקשה מאוד.
בעזרת הידיים, להסיר ממתקים מן הקערה ולחץ באופן שווה ובתקיפות לתוך המחבת. בגלל כמות החמאה במתכון זה, טפחו על החלק העליון של הממתק במגבת נייר כדי להסיר את עודפי השמן.
מניחים את התבנית במקרר עד שהממתק יציב.
כדי לשרת ממתקים, לחתוך לריבועים.