פאדג'חמוציות
. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: פאדג'חמוציות, פאדג'אגוז חמוציות, ו פאדג'חמוציות.
הוראות
שורה תחתונה וצדדים של מחבת אינץ 8x8 עם ניילון נצמד. תניח בצד.
בסיר בינוני, להביא חמוציות וסירופ תירס לרתיחה. מרתיחים על גבוה במשך 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם כ 3 כפות.
מיד להוסיף שבבי שוקולד, ערבוב עד שהם נמסים לחלוטין.
מוסיפים את הסוכר של קונדיטור, מתאדים חלב, ותמצית וניל, ערבוב נמרצות עד שהתערובת עבה ומבריק.
יוצקים למחבת. כיסוי וצינה עד המשרד.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות אטלנטיס אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![אטלנטיס אלברינו]()
אטלנטיס אלברינו
לימון אלגנטי-צבע צהוב, נקי ומבריק. זהו יין אינטנסיבי מאוד על האף עם ניחוחות איכות מתמיד, נזכר תפוח ירוק ופירות טרופיים, כגון אננס. על החיך, הוא ארוך ומתמשך עם חומציות מושלמת התואמת את גופו, מה שהופך אותו יין נעים מאוד מלא תחושות. היין המרענן והמרענן הזה נאסף ביד בקופסאות פלסטיק קטנות. הענבים נבחרים ומגוהצים. ברגע שהחובה מתקבלת, מתחיל תהליך תסיסה אלכוהולי, אשר מתבצע במכלי נירוסטה בטמפרטורה של 64 מעלות פרנהייט. לאחר תקופת התסיסה מבוצעת עקירה על מנת להפריד את lees; לאחר מכן הוא עובר ייצוב קר, הוא מסונן ולבסוף בבקבוק.