פאדג'נפוליטני
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לאוסף שלך, פאדג'נפוליטני עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל קינוח שמגיש 100. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 69 קלוריות. מתכון זה מ טעם הבית דורש אפיית שוקולד, צבעי מאכל, סוכר קונדיטורים ותמצית פטל. 10108 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. עם כפית ציון של 23%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. פאדג'נפוליטני, פאדג'נפוליטני, ו פאדג'נפוליטני וטיול למטבח המבחן של דאנקן היינס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
קו 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה בנייר כסף ומשמנים את נייר הכסף בחמאה; מניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא תפוחה. בהדרגה היכו בסוכר של ממתקים. מקציפים פנימה את שוקולד החלב המומס.
מורחים לתבנית מוכנה. מכניסים למקרר למשך 10 דקות.
לשכבת וניל, בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא תפוחה. בהדרגה היכו בסוכר של ממתקים. מקציפים שוקולד לבן מומס וניל.
מורחים על שכבת שוקולד. מכניסים למקרר למשך 10 דקות.
לשכבת פטל, בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא תפוחה. מקציפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים. מקציפים פנימה שוקולד לבן מומס ותמצית פטל. גוון עם צבעי מאכל אם תרצה.
מורחים מעל. מכסים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות או למשך הלילה.
בעזרת נייר כסף, הרם פאדג ' מהמחבת. קלף בעדינות את נייר הכסף; חותכים פאדג 'ל -1 אינץ'. ריבועים. יש לאחסן בכלי אטום במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד 'אסטי הם בחירה מצוינת לפאדג'. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.