פאדג'שוקולד מנטה בשכבות
פאדג'שוקולד מנטה בשכבות נטול גלוטן, ומספק כ 5 מנות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 855 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. לכו לחנות ואספו שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חלב מרוכז עם מותג הנשר, תמצית מנטה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. 128 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 44%. נסו פאדג'שוקולד מנטה בשכבות, פאדג'מנטה בשכבות, ו פאדג'שכבות שוקולד קרמל עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר כבד, על אש נמוכה, ממיסים שוקולד צ ' יפס עם 1 כוס חלב מרוכז ממותק; מוסיפים וניל.
מורחים מחצית מהתערובת לתבנית מרובעת בגודל 8 או 9 אינץ ' מרופדת בנייר שעווה; מצננים 10 דקות או עד שהם יציבים. החזק את תערובת השוקולד שנותרה בטמפרטורת החדר.
בסיר כבד, על אש נמוכה, ממיסים אבקת לבן ציפוי עם הנותרים חלב מרוכז ממותק (תערובת יהיה עבה).
מוסיפים תמצית מנטה וצבעי מאכל (לא חובה).
מורחים על שכבת שוקולד צוננת; מצננים 10 דקות יותר או עד שהם יציבים.
מורחים תערובת שוקולד שמורה על שכבת נענע. צ ' יל 2 שעות או עד המשרד. הופכים לקרש חיתוך; מקלפים נייר וחותכים לריבועים. אחסן שאריות מכוסות במקרר.