פאי אוכמניות עמוק-צלחת
פאי אוכמניות עמוק-צלחת הוא פאי אוכמניות צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח זול. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פאי אוכמניות עמוק-צלחת, צלחת עמוקה פאי אוכמניות בר, ו פשטידת בשר חזיר עמוקה. (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק 3/4 כוס קמח, 1/4 כפית מלח, ו 1 כפית סוכר עם החמאה עד תערובת דומה קמח תירס גס.
הוסף 3 כפות מים קרים ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. במהירות לעצב את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד, להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
בקערה גדולה, לשלב אוכמניות עם הנותרים 1/3 כוס קמח, 1/4 כפית מלח, 3/4 כוס סוכר, ומיץ לימון וקינמון.
יוצקים לתוך צלחת סופל 1 1/2-2 1/2 ליטר.
לפתוח בצק מקורר על משטח מקור לגלגל לעובי 1/8 אינץ'.
חותכים את הבצק לרצועות בעובי 1/2 אינץ', ולאחר מכן מסדרים אוכמניות בתבנית סריג (ראה "לארוג קרום סריג," להלן). לחץ על הקצוות כדי לאטום.
אופים 15 דקות, ואז להפחית את החום ל 350 ואופים עד העליון הוא חום זהוב פירות יער הם מכרז, על 45 דקות.
לארוג קרום סריג: הסוד כדי piecrust סריג מושלם הוא פשוט: עבודה מהאמצע. הנה איך לעשות קרום באמצעות חמש רצועות אופקיות וחמש אנכיות.
הניחו חמש רצועות אופקיות, ודאו שהן מרווחות באופן שווה.
עבודה מצד ימין, לקפל בחזרה כל רצועה אופקית אחרת (מספרים 1, 3, ו 5).
הניחו רצועה אנכית במרכז, ליד הקפל.
פתח רצועות אופקיות 1, 3, ו 5 בחזרה על הרצועה האנכית.
עבודה פעם נוספת מימין, לקפל רצועות אופקיות 2 ו 4 על ידי שליש.
הניחו רצועה אנכית שנייה ליד הקפל הזה. פתח רצועות 2 ו 4 בחזרה על הרצועה האנכית.
פעם נוספת, מימין, מקפלים חזרה רצועות אופקיות 1, 3, ו -5, כרבע מהדרך.
מניחים את הרצועה האנכית השלישית ליד קיפול זה ומקפלים את הרצועות האופקיות בחזרה על זה.
חזור על תהליך זה עם שתי רצועות בצד השני, עובד מהמרכז.