קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי אוכמניות עמוק-צלחת

פאי אוכמניות עמוק-צלחת
פאי אוכמניות עמוק-צלחת הוא פאי אוכמניות צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח זול. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פאי אוכמניות עמוק-צלחת, צלחת עמוקה פאי אוכמניות בר, ו פשטידת בשר חזיר עמוקה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק 3/4 כוס קמח, 1/4 כפית מלח, ו 1 כפית סוכר עם החמאה עד תערובת דומה קמח תירס גס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
הוסף 3 כפות מים קרים ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. במהירות לעצב את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד, להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
בקערה גדולה, לשלב אוכמניות עם הנותרים 1/3 כוס קמח, 1/4 כפית מלח, 3/4 כוס סוכר, ומיץ לימון וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
יוצקים לתוך צלחת סופל 1 1/2-2 1/2 ליטר.
6
לפתוח בצק מקורר על משטח מקור לגלגל לעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים את הבצק לרצועות בעובי 1/2 אינץ', ולאחר מכן מסדרים אוכמניות בתבנית סריג (ראה "לארוג קרום סריג," להלן). לחץ על הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
אופים 15 דקות, ואז להפחית את החום ל 350 ואופים עד העליון הוא חום זהוב פירות יער הם מכרז, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
לארוג קרום סריג: הסוד כדי piecrust סריג מושלם הוא פשוט: עבודה מהאמצע. הנה איך לעשות קרום באמצעות חמש רצועות אופקיות וחמש אנכיות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
10
הניחו חמש רצועות אופקיות, ודאו שהן מרווחות באופן שווה.
11
עבודה מצד ימין, לקפל בחזרה כל רצועה אופקית אחרת (מספרים 1, 3, ו 5).
12
הניחו רצועה אנכית במרכז, ליד הקפל.
13
פתח רצועות אופקיות 1, 3, ו 5 בחזרה על הרצועה האנכית.
14
עבודה פעם נוספת מימין, לקפל רצועות אופקיות 2 ו 4 על ידי שליש.
15
הניחו רצועה אנכית שנייה ליד הקפל הזה. פתח רצועות 2 ו 4 בחזרה על הרצועה האנכית.
16
פעם נוספת, מימין, מקפלים חזרה רצועות אופקיות 1, 3, ו -5, כרבע מהדרך.
17
מניחים את הרצועה האנכית השלישית ליד קיפול זה ומקפלים את הרצועות האופקיות בחזרה על זה.
18
חזור על תהליך זה עם שתי רצועות בצד השני, עובד מהמרכז.