קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

פאי אוכמניות קפוא

פאי אוכמניות קפוא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי אוכמניות קפוא. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 118 גרם של שומן, וסך הכל 2175 קלוריות. אם יש לך קמח טפיוקה, גרידת תפוז, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו עוגת פירורים אוכמניות, פרוזן יוגורט אוכמניות, ו ריבועי אוכמניות קפואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את פירות יער יבש לטפוח. מחית חצי מהאוכמניות בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הסוכר, מלח וקמח טפיוקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיף את האוכמניות מחית, מיץ תפוזים גרידת תפוזים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
4
תן לתערובת לשבת במשך 15 דקות. מקפלים פנימה את כל הגרגירים.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
5
קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים את תערובת אוכמניות לתוך לסכל ומניחים במקפיא עד מוצק, כ 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
לאחר המילוי קפוא, להסיר מן רדיד אלומיניום לעטוף בניילון לעטוף ולאחסן בשקית מקפיא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
פרוס את החלק הראשון של הבצק ומניח לתוך מחבת פאי 9 אינץ', מוודא שהבצק מגיע לשפת מחבת הפאי. עודף לקצץ, במידת צורך. דקור את התחתית והצדדים במזלג והנח בצד. פרוס את פיסת הבצק השנייה וחותך לרצועות רחבות 1/8 אינץ 'שאורכן לפחות 10 אינץ'. שימוש בסרגל שהוא 1 1/8 אינץ ' רחב, להניח את הסרגל על הבצק בקצה 1 ולהתגלגל על פני הבצק באמצעות קצה הסרגל כפי שאתה הולך לחתוך את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
10
הסר את מילוי הפאי הקפוא מהמקפיא והנח את הבצק המוכן במחבת. מברשת קלה את קצה הקרום עם חלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים 4 רצועות בצק על החלק העליון של המילוי אופקית, ומשאירים כמות אפילו של מקום בין כל רצועה. מקפלים בחזרה 2 רצועות לסירוגין ולהניח רצועה אחרת באמצע העוגה, בניצב לרצועות האחרות. להחזיר את הרצועות כי הם הניחו בחזרה למיקום המקורי שלהם. לאחר מכן, מקפלים בחזרה את 2 רצועות אחרות ולהניח רצועה בצד שמאל של הרצועה המאונכת במרכז. להחזיר את הרצועות כי הם הניחו בחזרה למיקום המקורי שלהם לחזור על הצד השני של רצועת בניצב, קיפול בחזרה את אותן 2 רצועות כפי שעשית בצד השני. ברגע שיש לך סריג, מברשת את כל רצועות הבצק עם חלמון הביצה, לקצץ בצק עודף רצועות קמצוץ קצה הקרום כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מניחים על המדף התחתון של התנור ואופים במשך כ 1 שעה 15 דקות. העוגה צריכה לבעבע קלות בקצוות. אם הסריג אינו משחימים מספיק במרכז, למקם תחת broiler במשך 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
מניחים את העוגה על מדף ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה, כ 1 1/2 עד 2 שעות.