פאי אספרגוס טרי
. מתכונים דומים: עוגת אוכמניות טריה, מורלים טריים ואספרגוס, ו קיש אספרגוס טרי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים קמח חיטה מלאה, שמן צמחי, חלב, סוכר, ו 1/2 כפית מלח יחד באמצעות מזלג בצלחת עוגה 9 אינץ'; הקש תערובת לצורה של קרום עוגה.
מערבבים אספרגוס, מרק ירקות, ושאלוט בסיר; מביאים לרתיחה. מבשלים עד אספרגוס הוא מכרז, 5 עד 10 דקות.
יוצקים תערובת לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים מכסה; דופק כמה פעמים לפני היציאה על להתמזג. מחית עד חלקה.
להמס חמאה באותו סיר על חום בינוני; לאט לטאטא קמח לתוך חמאה מומסת עד עקביות דמוית הדבק.
מערבבים 1/2 כפית מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין לתוך ממרח הקמח; לאט לטאטא יוגורט.
מוסיפים תערובת אספרגוס לתערובת יוגורט; מקפלים 1/2 כוס גבינת פרמזן וגבינת גורגונזולה עד חלקה.
יוצקים תערובת לתוך קרום העוגה; העליון עם 1 כף גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה נקבעת באמצע והקרום חום, 30 עד 35 דקות.