פאי אפרסק סומק
פשטידת אפרסק סומק הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 8 מנות. לקינוח הזה יש 164 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-4 גרם שומן למנה. תמורת 66 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו חמאה, מאפה), סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותם היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 22%. הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את פשטידת פירורי אפרסק סומק, ריבת אפרסק סומק, וקינוח מלבה אפרסק סומק.
הוראות
קו 9-in. צלחת פאי עם מאפה תחתון; לקצץ אפילו עם קצה הצלחת. לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה, זורקים אפרסקים עם מיץ לימון.
מערבבים את הסוכר, הקמח, המלח ואגוז המוסקט; מוסיפים לאפרסקים ומערבבים לאיחוד.
מפזרים ג'ינג'ים; מנקד בחמאה.
מרדדים את שאר המאפה כך שיתאים לחלק העליון של הפאי.
מניחים מעל המילוי. לקצץ, לאטום ולחליל קצוות.
חתכו חריצים בחלק העליון. מכסים את הקצוות בצורה רופפת בנייר כסף.
אופים ב-425 מעלות למשך 25 דקות. להפחית את החום ל-350 מעלות; מסירים את נייר הכסף ואופים 20 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב והמלית מבעבעת. מצננים על רשת.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava]()
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
בצבע זהב בהיר, לקאווה זו ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, באגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. הקאווה הברוטה הטבעית הזו היא רב-תכליתית ביותר מכיוון שלא הוסיפו מינון, כך שהחומציות והבועות מנקות את החך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, מוסר ים במרינדה במיסו, טונה בציפוי שומשום, צ'יקן טיקה מסאלה וג'מון איבריקו.