פאי בצל מתוק
פאי בצל מתוק דורש על 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל של 500 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לך בייקון, בצל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 27%. הציון הזה די גרוע. נסו פאי בצל מתוק, מטבל בצל מתוק, ו פאי בצל מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מרפדים תבנית טארט בגודל 9 אינץ ' עם 1 חתיכהחלודה; דקרו את תחתית הקרום במזלג. קו הצדדים עם רדיד, להוסיף משקולות עוגה (או שעועית יבשה), ומניחים על המדף התחתון של התנור.
אופים בחום של 350 למשך 18 דקות או עד להזהבה.
ממיסים חמאה במחבת מוקפצת גדולה על אש בינונית. מטגנים בצל 10 דקות או עד שהם רכים ושקופים.
מניחים בצל בקערה גדולה, ומניחים להתקרר.
מוסיפים את הביצה ואת 4 המרכיבים הבאים; מקפלים יחד, ושופכים תערובת לתוך קרום. למעלה עם בייקון, ואופים ב 350 במשך 20 דקות או רק עד להגדיר.
תנו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.