פאי גבינת קרם קינמון
פאי גבינת קינמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 14 גרם חלבון , 68 גרם שומן ובסך הכל 1288 קלוריות . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מים, שבבי קינמון של הרשי, גבינת שמנת ואגוזי פקאן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 53% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגיות בורשט, מילוי פאי תפוחים, ציפוי גבינת קרם קינמון וירח פאי גבינת צ'דר , לחמניות קינמון פאי תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת ולחמניות קינמון דלעת עם ציפוי גבינת קרם קינמון מייפל .
הוראות
בסיר קטן, ממיסים 1 כוס HERSHEY'S קינמון צ'יפס וחלב על אש נמוכה. מערבבים כל הזמן עד שהצ'יפס נמס היטב, ואז מניחים בצד להתקרר.
בסיר קטן מערבבים מים וג'לטין. מערבבים על אש נמוכה, עד שהג'לטין נמס לחלוטין; להניח בצד להתקרר. כדי לזרז את הקירור, מניחים סיר בקערת מי קרח.
בקערת ערבוב גדולה טורפים גבינת שמנת וסוכר חום יחד עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את השוקולד והג'לטין המצוננים, ומקציפים היטב. מקפלים פנימה 1 כוס שוט קריר.
מורחים לתוך קרום קרקר גרהם.
מורחים מעל את תוספת הקצפת הקפואה שנותרה.
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים ושבבי קינמון של HERSHEY'S קצוצים. מקררים שעתיים לפני ההגשה. שמור בקירור.