קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

Roulade טורקיה עם רוטב סיידר

Roulade טורקיה עם רוטב סיידר
Roulade טורקיה עם רוטב סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 953 קלוריות, 126 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 21 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב סויה, סלרי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 91%. מתכונים דומים: Roulade טורקיה עם רוטב סיידר, Roulade טורקיה עם רוטב תפוחים סיידר, ו צלוי סקווש, בייקון עטוף Roulade טורקיה עם רוטב סיידר.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
קוביות לחם טוסט על תבנית אפייה עד יבש רק מתחיל חום סביב הקצוות, 12 עד 15 דקות
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
חמוציות מבושלות במים (1/2 כוס) בסיר כבד קטן על אש נמוכה, חשופות, ערבוב פעם או פעמיים, עד חמוציות רכות וכל המים נספגים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר מהחום.
5
מבשלים סלרי, בצל, שום, 1 כפית מרווה, 1/4 כפית מלח, ו 3/4 כפית פלפל ב 2 כפות חמאה ב 12 אינץ ' מחבת כבדה על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
חמאהחמאה
סלריסלרי
שוםשום
פלפלפלפל
בצלבצל
מרווהמרווה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מעבירים לקערה קטנה. נגב מחבת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
7
כבדי טפיחה יבשים ומפזרים 1/4 מלח כפית ופלפל 3/4 כפית.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלחמלח
8
חום 2 כפות חמאה מחבת ניקה מעל חום גבוה עד קצף שוככת, ואז כבדי sauté עד הקצוות הם השחמה אבל כבדים עדיין ורוד בפנים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
העברה עם כף מחורצת ללוח חיתוך, הזמנת מיצי פאן, להתקרר לחלוטין, ואז לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
10
לטאטא יחד ביצה וחלב בקערה גדולה, ולאחר מכן לערבב קוביות לחם קלוי, חמוציות, תערובת בצל, כבדים, מיצי מחבת שמורים, 1/4 מלח כפית, ו 3/4 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
חמוציותחמוציות
פלפלפלפל
בצלבצל
חלבחלב
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
11
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד הלחם ספג את כל הנוזל ואת המילוי הוא מגניב לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
לחםלחם
1
השאירו מתלה תנור במצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
סדר טורקיה, צד העור למעלה, על משטח עבודה עם צר יותר, קצה מחודד קרוב אליך. לקבוע איזה צד ארוך של השד הוא עבה ביותר, ולאחר מכן, החל מאותו צד ומחזיק סכין במקביל לעבוד משטח, לחתוך את השד אופקית כמעט במחצית, לעצור 1 אינץ ' מהצד השני. חזה פתוח כמו ספר ולשים בין 2 גיליונות של פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
סכיןסכין
3
קילו הודו עד עובי 1 אינץ ' עם צד שטוח של כדור בשר או עם מערוך. השליכו את הדף העליון של לעטוף פלסטיק לטפוח טורקיה יבש. לסדר עם צד קצר קרוב אליך ומפזרים 1/4 כפית מלח 3/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
בשרבשר
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשרמרכך בשר
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מערוךמערוך
4
מורחים מלית באופן שווה על טורקיה, משאיר גבול 1 אינץ ' מכל הצדדים. מקפלים קצה קצר קרוב אליך על מלית כדי לצרף, בעדינות לחיצה על מלית, ולאחר מכן להפשיל את השד בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
מורחיםמורחים
טורקיה כולהטורקיה כולה
גלולגלול
5
סדר התגלגל טורקיה השד התפר בצד למטה, ולאחר מכן לקשור לרוחב במרווחים 1 אינץ עם מחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
6
מברשת טורקיה עם חמאה מומסת (1 כף), ואז מפזרים 1/2 הנותרים מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פלפלפלפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
7
הודו צלוי, צד התפר למטה, במחבת קלייה של 13 על 9 על 2 אינץ', חשופה, עד חום זהוב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
8
מוסיפים שרי, רוטב סויה, ציפורן, עלה דפנה, סיידר 1 כוס, ואת שאר כפית מרווה למחבת צלייה. מכסים את מחבת הקלייה בנייר כסף כבד וממשיכים לצלות עד שהמדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז רולייד רושמים 77°, 35 עד 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
עלי דפנהעלי דפנה
ציפורןציפורן
שרי.שרי.
סיידרסיידר
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
מעבירים את טורקיה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 15 דקות לפני חיתוך. (טמפרטורה פנימית תעלה ל 82°.)
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
1
יוצקים מיצים מחבת צלייה דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר כבד קטן. דלגו על שומן והביאו לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
2
לטאטא יחד קורנפלור הנותרים 1/4 כוס סיידר, ואז לטאטא לתוך רוטב רותח לרתיחה, לטאטא, עד מעט מעובה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
פורסים הודו ומגישים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
1
* עבור כבדי העוף, אתה יכול להחליף 1 כוס ערמונים קלופים מבושלים מבושלים מבושלים בבקבוק, שטוף, סחוט, וקצוץ.* המילוי יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* חזה הודו יכול להיות butterflied 1 יום קדימה, מקורר, עטוף בניילון נצמד, על מגש.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
חזה הודוחזה הודו
ערמוניםערמונים
מילוימילוי
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק

מרכיבים

2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסיידר תפוחים (רצוי לא מסונן)סיידר תפוחים (רצוי לא מסונן)1(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 מקל חמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר בתוספת 1 כף נמס1/2 מקל חמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר בתוספת 1 כף נמס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוביות (1/4 אינץ') סלריקוביות (1/4 אינץ') סלרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כבד עוף, גזוזכבד עוף, גזוז1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמוציות מיובשותחמוציות מיובשות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשרי יבששרי יבש1גדול2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2(יכול להיות או להרחיק)מרווה טריה קצוצה דקמרווה טריה קצוצה דק11 קילו קישואים,שום קצוץ דקשום קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2קילוגרםחזה הודו נטול עצמות חצי עם עורחזה הודו נטול עצמות חצי עם עור1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתוך לקוביות (1/4 אינץ') לחם כריך לבן המשרד (מ 4 פרוסות)חתוך לקוביות (1/4 אינץ') לחם כריך לבן המשרד (מ 4 פרוסות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת