פאי דובדבנים-אוכמניות
פאי דובדבנים-אוכמניות יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי אוכמניות, סוכר, קרום עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, עוגת פירורים אוכמניות, ו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
תלחץ על אחד מהקרום בצלחת פאי בגודל 9 אינץ'. בקערה גדולה, מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר, קורנפלור וקינמון. מערבבים במילוי פאי דובדבנים ואוכמניות. כף לתוך קרום העוגה. למעלה עם הקרום השני, ולחץ על הקצוות כדי לאטום. קצוות חליל, או לחץ עם הקוצים של מזלג. בכוס, לטאטא יחד את ביצה לבן ומים עם מזלג.
מברשת על החלק העליון של העוגה, ואז מפזרים 2 כפיות סוכר.
אופים במשך 45 עד 55 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקרום הוא חום זהוב. מכסים את הקצוות של הקרום בנייר אלומיניום אם הם נראים מקבלים כהה מדי. מגניב לפחות 2 שעות כדי לאפשר את המילוי להגדיר לפני ההגשה.