פאי דובדבנים אפרסק
אם יש לך סוכר, דובדבנים, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת אפרסק מיושנת, עוגת דובדבנים, ו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת.
הוראות
לקלף, בור, ולחתוך אפרסקים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. אתה צריך 7 עד 8 פירות כוסות.
בקערה גדולה, לערבב בעדינות אפרסקים עם דובדבנים, סוכר, טפיוקה, מיץ לימון, אגוז מוסקט, תמצית שקדים.
לפתוח 1 מאפה עגול להקל באופן שווה לתוך מחבת פאי 9 אינץ'. מילוי מאפה בתערובת פירות.
לפתוח את הנותרים בצק עגול על לוח מקומח קלות.
מגלגלים מאפה באופן שווה כדי לעשות סיבוב 13 אינץ'.
מאפה מרכזי על פירות. מקפלים קצוות העליונים של מאפה על שולי מאפה תחתון; קצוות חליל לחתוך למעלה דקורטיבי. מניחים פאי על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
אופים בתנור 375 עד הבועה מיצים ליד המרכז, 1 עד 1 1/4 שעות. אם הקצוות מאפה לקבל כהה מדי,קל לכסות עם נייר. מילוי חברות כמו פאי מתקרר; בואו לעמוד לפחות 2 או עד 8 שעות לפני חיתוך לתוך טריזים.