אם יש לך סוכר, דובדבנים, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת אפרסק מיושנת, עוגת דובדבנים, ו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת.
הוראות
1
לקלף, בור, ולחתוך אפרסקים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. אתה צריך 7 עד 8 פירות כוסות.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לפתוח 1 מאפה עגול להקל באופן שווה לתוך מחבת פאי 9 אינץ'. מילוי מאפה בתערובת פירות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
לפתוח את הנותרים בצק עגול על לוח מקומח קלות.
5
מגלגלים מאפה באופן שווה כדי לעשות סיבוב 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
6
מאפה מרכזי על פירות. מקפלים קצוות העליונים של מאפה על שולי מאפה תחתון; קצוות חליל לחתוך למעלה דקורטיבי. מניחים פאי על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים בתנור 375 עד הבועה מיצים ליד המרכז, 1 עד 1 1/4 שעות. אם הקצוות מאפה לקבל כהה מדי,קל לכסות עם נייר. מילוי חברות כמו פאי מתקרר; בואו לעמוד לפחות 2 או עד 8 שעות לפני חיתוך לתוך טריזים.