פאי דלעת-כתום מסקרפונה
מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך purée דלעת, אגוז מוסקט, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת לירה ריקוטה עם מילוי כתום דם, קצפת Mascarpone ציפוי ופרוסות תפוז דם מסוכרים.
הוראות
ב10-ב. מחבת פאי, מערבבים יחד פירורי gingersnap עם חמאה מומסת ולחץ לתוך קרום.
אופים עד סט, על 6 דקות. תניח בצד.
מקציפים גבינת שמנת, מסקרפונה, ו 2/3 כוס סוכר בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים במשך 30 שניות אחרי כל ביצה.
להוסיף דלעת, 1 כפית. ליקר תפוזים, שידות הדר, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט ומלח.
יוצקים מילוי לקרום ואופים עד הקצוות הם המשרד אבל המרכז עדיין מתנועע קצת, 45 עד 50 דקות (אופים כל מילוי נוסף ramekins). מגניב לטמפרטורת החדר, ואז להירגע לפחות 6 שעות עד לילה.
כאשר מוכן לשרת, לנצח קרם, קרם frache, ונשאר 2 כפות. סוכר ו-1 כפית. ליקר כתום בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס.
מגישים עוגה עם קצפת כתומה.