פאי חג המולד
פאי חג המולד עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -19 גרם חלבון , 67 גרם שומן , וסך של 1227 קלוריות . תמורת 2.95 דולר למנה , מתכון זה מכסה 19% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מושלם לחג המולד . אם יש לכם מים, קוקוס, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד להצלחת, המתכון הזה אורך כשעתיים ו-20 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון spoonacular משופר של 0% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את Cringle Christmas Crack (The Best Christmas Crack Ever!) , Divine Christmas Candy Cane Cookies , ו- A Christmas With Peking Duck .
הוראות
יוצקים מים קרים לקערה קטנה.
מפזרים ג'לטין על גבי המים ומניחים להשרייה 5 דקות.
בסיר בינוני, ערבבו יחד 1/2 כוס סוכר, קמח וחלב. בשלו על אש בינונית עד שהתערובת מסמיכה ורותחת, תוך ערבוב מתמיד. הרתיחו וערבבו 5 דקות. קררו מעט. הוסיפו את תערובת הג'לטין והניחו להתקרר לחלוטין.
בקערה גדולה מזכוכית או מתכת, טרפו את חלבוני הביצה עד לקבלת קצף יציב.
מוסיפים קרם טרטר. ממשיכים להקציף תוך כדי הוספה הדרגתית של 1/2 כוס סוכר, עד שנוצרים קצפות יציבות. מקפלים פנימה את הציפוי המוקצף, הקוקוס ותמצית השקדים.
יוצקים את תערובת החלב הקרה לתוך קליפת הבצק. מכסים בתערובת המרנג. מקררים את הפאי לפחות שעתיים לפני ההגשה.