קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי חמאת בוטנים מסורתי

פאי חמאת בוטנים מסורתי
עוגת חמאת בוטנים מסורתית דורשת סביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 504 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו ביצים, קרום פאי אפוי, חמאת בוטנים שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מכלמתכונים יש 2 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 25%. מתכונים דומים: פאי חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות פאי חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ובגידה, ו בראוניז כמהין חמאת בוטנים מסורתיים.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות פ. בקערה קטנה חותכים חמאת בוטנים לסוכר הקונדיטורים עד לקבלת פירורים; מפזרים לקרום פאי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר גדול מערבבים חלב מרוכז ממותק, חלמונים, מים ותערובת פודינג; מבשלים ומערבבים עד להסמכה. מצננים מעט; מערבבים פנימה שמנת חמוצה. כפית לתוך קרום עוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
חבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנטחבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנט
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עם קרם אבנית במיקסר חשמלי עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם; מקציפים 4 דקות יותר או עד להמסת הסוכר ונוצרות פסגות מבריקות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מורחים על פשטידה, אוטמים בזהירות לקצה הקרום כדי למנוע התכווצות של מרנג.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
אופים במשך 15 דקות או עד חום זהוב. מגניב. תירגע. אחסן שאריות מכוסות במקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה