פאי חמוציות-דובדבנים
פאי חמוציות-דובדבנים הוא קינוח שמגיש 8. תמורת 84 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 263 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קינמון טחון, חלב, סוכר וחמוציות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו מאפינס דובדבנים, תמרים ואגוזים , לחם חמוציות ושוקולד לבן חמוציות מקדמיה (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9-in. צלחת פאי עם מאפה תחתון; לחתוך ל-1 אינץ' מעבר לקצה הצלחת. בקערה גדולה מערבבים את מלית הפאי, חמוציות, סוכר, אגוזי מלך, עמילן תירס, וניל, קינמון ופלפל אנגלי. כף לתוך קרום. מנקד בחמאה.
מרדדים את שאר המאפה כך שיתאים לחלק העליון של הפאי.
חותכים פתחי אוורור באמצעות חותכני עוגיות דקורטיביים.
מניחים מאפה מעל המילוי; לקצוץ, לאטום ולחליל קצוות.
מברישים בחלב; מפזרים סוכר גס.
אופים בחום של 375 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שהקרום מזהיב והמלית מבעבעת. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 30 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמה יתרה במידת הצורך. מצננים על רשת.