פאי טמלה לבישול איטי
פאי טמאלה לבישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצים, לחם תירס/תערובת מאפינס, אבקת צ'ילי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה מוצק. נסו פאי עוף לבישול איטי, תבשיל טמלה בסיר האיטי - 75 יום של בישול איטי בקיץ, ו פאי טמלה לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את הכמון, המלח, אבקת הצ ' ילי והפלפל.
העברה ל-4 קילו. סיר איטי; מערבבים פנימה את השעועית, העגבניות, התירס, רוטב האנצ ' ילדה, הבצל והכוסברה. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד לחימום.
בקערה קטנה שלבו תערובת מאפינס וביצים; כף מעל תערובת בשר. מכסים ומבשלים 1 שעה יותר או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
מפזרים גבינה; לכסות ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מגישים עם שמנת חמוצה וכוסברה נוספת אם רוצים.