פאי ליים אוסטרלי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך שיבולת שועל התגלגל, חלמונים, חלב מרוכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, חביתה אוסטרלית, ו המבורגר אוסטרלי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת פאי זכוכית 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
תנור
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד שיבולת שועל, קוקוס, קמח וסוכר. בקערה נפרדת, מערבבים יחד חמאה מומסת או מרגרינה, סירופ תירס וסודה לשתייה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
סירופ תירס
חמאה
קוקוס
קמח לכל מטרה
סוכר
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים תערובת סירופ תירס לתערובת שיבולת שועל ומערבבים עד שהמרכיבים משולבים היטב. לחץ על תערובת באופן שווה לתוך תחתית וצדדים של מחבת פאי.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
4
בקערה ערבוב בינוני, לשלב חלב מרוכז, מיץ ליים, חלמונים, וקליפת לימון. הכה במהירות בינונית 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותק
קליפת לימון
מיץ ליים
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
5
יוצקים תערובת לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, עד המשרד במרכז. אל תאפשר חום על גבי. תירגע לפני ההגשה.