פאי ליים מפתח
אם יש לך חלבונים ביצה, מיץ לימון מפתח, חלב מרוכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים ביצים וחלבוני ביצה במהירות בינונית של מיקסר עד מעורבב היטב. בהדרגה מוסיפים מיץ, קליפה וחלב לתערובת ביצים, מכים עד מעורבב היטב. תערובת כפית לתוך הקרום, ואופים ב 350 במשך 20 דקות או עד כמעט להגדיר (המרכז לא יהיה המשרד אבל יהיה להגדיר כפי שהוא צמרמורת). עוגה מגניבה על מתלה תיל. לכסות באופן רופף, ולהירגע 4 שעות.
מורחים קצפת באופן שווה על מילוי.