פאי ליים מפתח
פאי ליים מפתח עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 392 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, סוכר, קצפת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. 8 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 3 דקות. עם כפית ציון של 21%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מתכונים דומים: אפוי מפתח ליים פאי סופגניות {מפתח ליים בלוג המפלגה}, עוגות פאי ליים מפתח-פשטידות ליים מפתח הפוכות, ו המרכיב הסודי (מפתח ליים): טאקו שרימפס מפתח ליים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לקרום קרקר גרהם: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
לשבור את קרקרים גרהם; מקום במעבד מזון ולעבד פירורים. אם אין לכם מעבד מזון, הניחו את הקרקרים בשקית ניילון גדולה; אוטמים ואז מועכים את הקרקרים בעזרת מערוך.
מוסיפים את החמאה המומסת והסוכר ודופקים או מערבבים עד לאיחוד. לחץ את התערובת לתחתית ולצד של תבנית פאי, ויוצר גבול מסודר סביב הקצה.
אופים את הקרום עד להתייצבות וזהוב, 8 דקות. הניחו בצד על רשת; השאירו את התנור דולק.
למילוי: בינתיים, במיקסר חשמלי עם חיבור להקציף החוט, מקציפים את החלמונים וגרידת הליים במהירות גבוהה עד שהם תפוחים מאוד, כ -5 דקות. מוסיפים בהדרגה את החלב המרוכז וממשיכים להקציף עד שהוא סמיך, 3 או 4 דקות יותר. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לאט את מיץ הליים, מערבבים רק עד לאיחוד, כבר לא.
יוצקים את התערובת לתוך הקרום.
אופים 10 דקות, או עד שהמילוי בדיוק התייצב. מצננים על רשת ואז מקררים. מקפיאים 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.
לציפוי: מקציפים את השמנת וסוכר הקונדיטורים עד שהם כמעט נוקשים.
חותכים את הפשטידה לטריזים ומגישים קר מאוד, ומעליהם כל טריז בובת קצפת גדולה.
יין מומלץ: Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, קציר מאוחר סוביניון בלאן
מוסקטו ד ' אסטי, ריזלינג הקציר המאוחר וסוביניון בלאן הקציר המאוחר הם הבחירות המובילות שלי לפאי ליים מפתח. מכיוון שעוגת ליים מפתח היא די טארט, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה כדי לאזן אותה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא וילה רוזה מוסקטו ד ' אסטי. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![וילה רוזה מוסקטו ד ' אסטי]()
וילה רוזה מוסקטו ד ' אסטי
וילה רוזה מוסקטו היא פריזנטה, או נוצצת קלות, עם זר ארומטי של אפרסק מתוק ומשמש ואיכויות מינרליות עדינות. דרך מתוקה ונעימה אך מרעננת לסיים ארוחה.