קושימומחה
מוכן ב1 ש, 3 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי ליים מפתח

פאי ליים מפתח
פאי ליים מפתח עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 392 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, סוכר, קצפת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. 8 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 3 דקות. עם כפית ציון של 21%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מתכונים דומים: אפוי מפתח ליים פאי סופגניות {מפתח ליים בלוג המפלגה}, עוגות פאי ליים מפתח-פשטידות ליים מפתח הפוכות, ו המרכיב הסודי (מפתח ליים): טאקו שרימפס מפתח ליים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקרום קרקר גרהם: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
לשבור את קרקרים גרהם; מקום במעבד מזון ולעבד פירורים. אם אין לכם מעבד מזון, הניחו את הקרקרים בשקית ניילון גדולה; אוטמים ואז מועכים את הקרקרים בעזרת מערוך.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את החמאה המומסת והסוכר ודופקים או מערבבים עד לאיחוד. לחץ את התערובת לתחתית ולצד של תבנית פאי, ויוצר גבול מסודר סביב הקצה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
אופים את הקרום עד להתייצבות וזהוב, 8 דקות. הניחו בצד על רשת; השאירו את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
למילוי: בינתיים, במיקסר חשמלי עם חיבור להקציף החוט, מקציפים את החלמונים וגרידת הליים במהירות גבוהה עד שהם תפוחים מאוד, כ -5 דקות. מוסיפים בהדרגה את החלב המרוכז וממשיכים להקציף עד שהוא סמיך, 3 או 4 דקות יותר. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לאט את מיץ הליים, מערבבים רק עד לאיחוד, כבר לא.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את התערובת לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
אופים 10 דקות, או עד שהמילוי בדיוק התייצב. מצננים על רשת ואז מקררים. מקפיאים 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
לציפוי: מקציפים את השמנת וסוכר הקונדיטורים עד שהם כמעט נוקשים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
10
חותכים את הפשטידה לטריזים ומגישים קר מאוד, ומעליהם כל טריז בובת קצפת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)

יין מומלץ: Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, קציר מאוחר סוביניון בלאן

מוסקטו ד ' אסטי, ריזלינג הקציר המאוחר וסוביניון בלאן הקציר המאוחר הם הבחירות המובילות שלי לפאי ליים מפתח. מכיוון שעוגת ליים מפתח היא די טארט, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה כדי לאזן אותה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא וילה רוזה מוסקטו ד ' אסטי. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
וילה רוזה מוסקטו ד ' אסטי
וילה רוזה מוסקטו ד ' אסטי
וילה רוזה מוסקטו היא פריזנטה, או נוצצת קלות, עם זר ארומטי של אפרסק מתוק ומשמש ואיכויות מינרליות עדינות. דרך מתוקה ונעימה אך מרעננת לסיים ארוחה.