קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי לימון ופקאן

פאי לימון ופקאן
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים דרומיים לקופסת המתכונים שלכם, פאי לימון ופקאן עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון צמחוני זה, המורכב מ-8 מנות, עולה 1.39 דולר למנה . לקינוח הזה יש 473 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חומרי טעם וחמאה, סירופ תירס, חצאי פקאנים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 26% . ציון זה די גרוע. נסו את פאי פקאן ללא גלוטן ומוצרי חלב ,פאי פקאן של ג'אנט סנט רג'יס עם פקאנים מזוגגים בדבש , ועוגת גבינה לפאי פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, קרמו את החמאה וגבינת השמנת. הוסיפו את חומרי הטעם והריח של החמאה. הוסיפו בהדרגה את הקמח עד לקבלת כדור. כסו וקיררו במשך 20 דקות או עד שקל לטפל בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לרדד את הבצק כך שיתאים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
מניחים את הבצק בצלחת; חותכים עד 1.5 ס"מ מעבר לקצה הצלחת. משחיזים את הקצוות.
4
מניחים פקאנים בקרום; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
בקערה קטנה, ערבבו סוכר חום וקמח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את שאר המרכיבים; מקציפים עד לאיחוד.
7
יוצקים מעל פקאנים.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
8
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 45-50 דקות או עד שסכין הננעצת במרכז יוצאת נקייה. מצננים לחלוטין על רשת צינון. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד