פאי לימון ופקאן
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים דרומיים לקופסת המתכונים שלכם, פאי לימון ופקאן עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון צמחוני זה, המורכב מ-8 מנות, עולה 1.39 דולר למנה . לקינוח הזה יש 473 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חומרי טעם וחמאה, סירופ תירס, חצאי פקאנים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 26% . ציון זה די גרוע. נסו את פאי פקאן ללא גלוטן ומוצרי חלב ,פאי פקאן של ג'אנט סנט רג'יס עם פקאנים מזוגגים בדבש , ועוגת גבינה לפאי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, קרמו את החמאה וגבינת השמנת. הוסיפו את חומרי הטעם והריח של החמאה. הוסיפו בהדרגה את הקמח עד לקבלת כדור. כסו וקיררו במשך 20 דקות או עד שקל לטפל בתערובת.
לרדד את הבצק כך שיתאים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ.
מניחים את הבצק בצלחת; חותכים עד 1.5 ס"מ מעבר לקצה הצלחת. משחיזים את הקצוות.
מניחים פקאנים בקרום; מניחים בצד.
בקערה קטנה, ערבבו סוכר חום וקמח.
מוסיפים את שאר המרכיבים; מקציפים עד לאיחוד.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 45-50 דקות או עד שסכין הננעצת במרכז יוצאת נקייה. מצננים לחלוטין על רשת צינון. מקררים שאריות.