פאי לימון מיושן
פאי לימון מיושן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 178 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. מתאים ל-10 ומחירו 48 סנט למנה מנות. אם יש לכם מים, מיץ לימון, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך אדיר של 16%. נסו מיושן עוגת אפרסק, חטיפי לימון מיושנים, ו פאי מרנג לימון מיושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
להכנת מילוי לימון: בסיר כפול, שלבו עמילן תירס, סוכר ומלח. מערבבים במים, מערבבים היטב. מבשלים עד שהתערובת מסמיכה, תוך ערבוב תדיר.
מניחים חלמונים בקערה בינונית ומקציפים היטב. שופכים לאט לאט 1/2 כוס תערובת עמילן תירס לחלמונים, תוך הקצפה מתמדת.
יוצקים תערובת חלמון ביצה בחזרה לתוך תערובת קורנפלור בדוד כפול, ממשיך לטאטא כל הזמן. מחזירים דוד כפול לחום ומבשלים תערובת 2 דקות יותר, תוך ערבוב מתמיד.
מערבבים חמאה או מרגרינה, מיץ לימון וקליפת לימון לתערובת מעובה. אפשר לתערובת להתקרר, ואז לשפוך לתוך פגז עוגה.
להכנת מרנג: בקערת ערבוב מתכת או זכוכית גדולה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף.
מוסיפים 6 כפות סוכר מעט בכל פעם, ממשיכים להקציף עד שכל הסוכר משולב והלבנים נוקשים.
מורחים מרנג לקליפת פאי, מקפידים לכסות לחלוטין את מילוי הלימון.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות, רק עד שהמרנג מזהיב. מצננים לפני ההגשה.