פאי ליקר ביצים בטטה
פאי ליקר ביצים בטטה דורש כ 3 שעות חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך ביצים, סוכר, בטטות אפויות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: פאי ליקר ביצים בטטה, תבשיל תפוחי אדמה מתוקים חלמונה, ו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מקציפים בטטות, ליקר ביצים, סוכר, חמאה, רום, קינמון ואגוז מוסקט יחד בקערה עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
יוצקים תערובת בטטה לתוך קרום עוגה מוכן.
אופים עוגה בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 300 מעלות F (150 מעלות C) ולהמשיך לאפות עד העוגה מוגדרת, 50 עד 55 דקות. צ ' יל במקרר לפחות 2 שעות או לילה.