פאי מוס שקדים דובדבן
מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 10. גשו לסופר וקנו דובדבנים מרשינו, פגז עוגה, שמנת מתוקה כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו פאי מוס שקדים דובדבן, מהפך דובדבן שקדים מוס פאי, ו עוגת דובדבנים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר קטן על אש נמוכה מבשלים ומערבבים 1/2 כוס חלב ושוקולד עד שהשוקולד נמס והתערובת מסמיכה, כ -4 דקות. מערבבים 1/4 כפית תמצית.
יוצקים לקליפת פאי; מניחים בצד.
הניחו בצד שמונה דובדבנים שלמים לקישוט. קוצצים את שאר הדובדבנים; מניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא תפוחה. מקציפים בהדרגה מים וחלב שנותר. מקציפים בתערובת פודינג ותמצית שנותרה. מקפלים פנימה קצפת. מערבבים פנימה דובדבנים קצוצים ושקדים.
יוצקים מעל עוגה. מצננים 4 שעות או עד להתייצבות.
מקשטים בדובדבנים שלמים ותלתלי שוקולד אם רוצים.