פאי מרנג דומדמניות
פאי מרנג דומדמניות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלכם. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 239 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו פגז מאפה, חלב, דומדמניות, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 18%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי דומדמניות אני, פאי דומדמניות, ו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג.
הוראות
בסיר מכוסה על אש בינונית מבשלים דומדמניות ומים במשך 3-4 דקות או עד שהם רכים. מערבבים פנימה 3/4 כוס סוכר; מניחים בצד.
בסיר אחר שלבו 1/2 כוס סוכר ועמילן תירס. מוסיפים חלב בהדרגה עד לקבלת תערובת חלקה; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
בקערה מקציפים חלמונים. בהדרגה לטאטא כמות קטנה של מילוי חם לתוך החלמונים; להחזיר את כל המחבת. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תערובת דומדמניות.
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, ומקציפים גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מורחים באופן שווה על מילוי חם, איטום מרנג לקרום.
אופים בחום של 350 למשך 10-15 דקות או עד להזהבה. אחסן שאריות במקרר.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר, ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות כרמים קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.