פאי משי צרפתי
פאי משי צרפתי עשוי להיות בדיוק המתכון הים תיכוני שאתם מחפשים. תמורת 69 סנט למנה , תקבלו קינוח ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . 94 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, בצק פאי, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך בערך 50 דקות . עם ציון כפיתי של 33% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת שוקולד משי צרפתית , פרנץ' טוסט בריוש בלתזר , ופרנץ' טוסט ממולא בננה וגבינת שמנת .
הוראות
חותכים את דף הבצק לשניים. אורזים מחדש ומקררים חצי אחד לשימוש נוסף. על משטח מקומח קלות, מרדדים את החצי הנותר לעיגול בקוטר 20 ס"מ.
מעבירים לתבנית פאי בקוטר 18 ס"מ; צלזיוס בקצוות.
כסו את הקליפה בעובי כפול של נייר כסף עמיד.
אופים ב-450 מעלות למשך 4 דקות.
הסירו את נייר האלומיניום; אפו עוד 2 דקות או עד שהקרום זהוב-חום. קררו על רשת צינון.
בסיר קטן, ערבבו סוכר וביצים עד לקבלת תערובת אחידה. בשלו על אש נמוכה תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות ומכסה את גב כף מתכת.
מסירים מהאש. מוסיפים את השוקולד והווניל ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים למצב פושר (32 מעלות צלזיוס), תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה קטנה, קרמו את החמאה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מוסיפים את תערובת השוקולד המקוררת; מקציפים במהירות גבוהה במשך 5 דקות או עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
בקערה גדולה נוספת, מקציפים את השמנת המתוקה עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים את סוכר האבק ומקציפים עד לקבלת תערובת יציבה. מקפלים לתוך תערובת השוקולד.
יוצקים לתוך הקלתית. מצננים לפחות 6 שעות לפני ההגשה.
מקשטים בקצפת ובתלתלי שוקולד אם רוצים. מקררים שאריות.