פאי סוכר-חמוציות
ניתן להכין את המתכון לפשטידת סוכר-חמוציות תוך שעה ו-5 דקות בערך . , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 9 גרם חלבון , 54 גרם שומן , ובסך הכל 1097 קלוריות . המתכון הזה משרת 8. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, סוכר מגורען ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . נסו עוגיות עוגיות סוכר חום ותבלינים , עוגת לימון גרמנית עם חמוציות Aka חמוציות Zitronenkuchen , ועוגת תפוחים עם זיגוג סוכר חום קרמל עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
לקרום הפאי: משמנים תבנית פאי בחמאה. נקה ונקה משטח גדול ושטוח. מקמחים קלות את האזור.
מערבבים את 5 כוסות הקמח, הסוכר והמלח בקערת מתכת. מעבדים את הקיצור עם האצבעות עד שהתערובת כמעט חלקה.
מוסיפים את מי הקרח וממשיכים לערבב עם האצבעות.
מניחים את הבצק על המשטח המקומח וחותכים לשניים. שמור את המחצית השנייה. בעזרת מערוך, מרדדים את המחצית הראשונה כך שהיא רחבה לפחות ב-4 עד 5 סנטימטרים מתבנית הפאי. מניחים בעדינות את הבצק לתוך תבנית הפאי ומהדקים אותו לתחתית ודפנות התבנית. צבוט כל עודף בחלק העליון.
מניחים את התבנית במקרר למנוחה.
מרדדים את החצי השני של הבצק לחלק העליון של הפאי.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומקררים.
מחממים את החמאה במחבת קפיצה בינונית.
מוסיפים את האגסים ומקפיצים עד לריכוך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר ואת הציפורן. לזרוק ולהסיר מהאש לצינון בקערה.
שלבו את 1 כוס הסוכר הנותרת, מיץ הלימון, 1 סירופ תירס, עמילן תירס וגרידת התפוז וערבבו.
מוסיפים את החמוציות ומערבבים לציפוי הפירות.
באותה מחבת ומוסיפים את תערובת החמוציות.
מטגנים במהירות, 1 עד 2 דקות, עד שהחמוציות מתרככות מעט והמרכיבים מתמזגים יחד.
מאחדים את תערובת האגסים ותערובת החמוציות בקערה ומקררים, ללא כיסוי, כדי שיתקרר.
להרכבה: מחממים את התנור ל-425 מעלות F.
יוצקים את המילוי על גבי בצק הפאי התחתון.
מוציאים את הקרום העליון מהמקרר ומקפלים אותו על המערוך.
מגלגלים את הבצק על החלק העליון של הפאי. צובטים את החלק העליון כדי להפוך את השוליים מחורצים ואטומים מסביב לפשטידה. השתמשו בחותכן או בסכין קטנה כדי לחתוך פתח במרכז החלק העליון. קפלו לאחור את הבצק כך שייראה כמו דפים פתוחים של ספר.
מניחים את הפאי במרכז התנור. מבשלים, ללא הפרעה, במשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל-375 מעלות F. מבשלים עוד 30 דקות. מנמיכים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס ומבשלים עוד 10 דקות.
מוציאים את הפאי מהתנור להתקררות.
לאחר התקררות, מפזרים את הסוכר המגורען על החלק העליון של הפאי, חתוך לפרוסות, ומגישים עם גלידה, אם רוצים.