פאי ספוג לימון II
לימון ספוג פאי II עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 948 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -50 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, חלבונים, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פרויקט וינטג': פאי ספוג תותים , עוגת ספוג שוקולד ועוגת ספוג בננה .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה גדולה מערבבים סוכר, קליפת לימון ומיץ לימון.
מערבבים היטב, ואז מערבבים פנימה חמאה מומסת או מרגרינה וחלמונים.
מערבבים פנימה קמח. יוצקים לאט חלב תוך כדי ערבוב.
מערבבים עד שכל החומרים מתאחדים היטב.
בקערת זכוכית או מתכת בינונית, מקציפים חלבונים עד שנוצרים פסגות רכות. מקפלים לתערובת חלב.
יוצקים את התערובת לקליפת הבצק.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, עד להזהבה מלמעלה.