פאי עוף דרום מערב
פאי עוף מערב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סלסה, שעועית, כמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש באורז הלבן המיידי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג אורז אפוי כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו טובה. נסו כיסי פאי סיר עוף, אגרולים דרום מערב של צ'ילי – ליהנות האהוב במסעדה זו בכל מקום. לחמניות הביצה בסגנון דרום מערב אלה טעימות, ו מרק פאי עוף ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מניחים קרום פאי לתוך צלחת עוגה, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות.
מפזרים 1/4 של חבילת 8 גרם של גבינת צ ' דר על הקרום, ומניחים בצד.
בקערה, לשלב את העוף, אורז מיידי, שעועית שחורה, תירס, זיתים שחורים, שמנת חמוצה, סלסה, 3/4 של חבילת 8 גרם של גבינת צ ' דר, אבקת שום, וכמון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ויוצקים את התערובת לקרום האפוי חלקית. למעלה את העוגה עם הקרום הנותר, לאטום את הקצוות של העוגה, לחתוך חריצים לתוך הקרום העליון.
אופים במשך 25 דקות, ולבדוק אם הקרום הופך חום מדי. אם כן, עטפו רצועת נייר אלומיניום סביב קצה הקרום.
אופים עד שהפשטידה מזהיבה ומבעבעת, 15 עד 20 דקות נוספות.
הניחו לפשטידה לשבת 10 דקות לפני ההגשה.