קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

אמנון מושחר

אמנון מושחר
מתאים ל-35 מנות. אם $1.01 למנה נופל בתקציב שלך, אמנון מושחר עשוי להיות מדהים ללא גלוטן ו pescatarian מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, גבינת שמנת מפילדלפיה, אמנון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: אמנון מושחר, ילד Tilapia Po מושחר, ו אמנון מושחר.

הוראות

1
שלב תיבול פלפל לימון, אבקת שום, אבקת פיל גמביה, ו 1 כפית. כל תיבול מושחר, תערובת גאמבו Cajun ופלפל אדום טחון.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבליןשחור תבלין
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
אבקת שוםאבקת שום
מרק גמביהמרק גמביה
2
לשפשף תערובת תיבול על שני הצדדים של פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
ממיסים 1/2 כוס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להוסיף אמנון למחבת; לבשל 3 דקות. בכל צד או עד השחמה משני הצדדים. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
בינתיים, להמיס את החמאה שנותרה במחבת גדולה שנייה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים גבינת שמנת, פטריות, מרק, שמנת, בצל ושום; מבשלים ומערבבים בעדינות 6 דקות. או עד גבינת שמנת נמסה תערובת מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
פטריותפטריות
שוםשום
בצלבצל
קרםקרם
מרקמרק
7
הוסף 1 כפית. פטרוזיליה ותיבול מושחר שנותר, תערובת גאמבו Cajun ופלפל אדום טחון לרוטב גבינת שמנת; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבליןשחור תבלין
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
מרק גמביהמרק גמביה
פטרוזיליהפטרוזיליה
קרםקרם
8
מוסיפים שרימפס; לבשל ומערבבים 5 דקות. או עד שהשרימפס הופך לורוד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
9
מוסיפים מוצרלה; מבשלים ומערבבים עד שמוצרלה נמסה והרוטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
רוטברוטב
10
מניחים אמנון על מגש הגשה; למעלה עם רוטב גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
אמנוןאמנון
קרםקרם
11
מקשטים עם פטרוזיליה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה

ציוד

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)תיבול מושחר, מחולקתיבול מושחר, מחולק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, מחולקתחמאה, מחולקת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם מרוכז של מרק סלריקרם מרוכז של מרק סלרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)pkg. גבינת שמנת פילדלפיה, קוביותpkg. גבינת שמנת פילדלפיה, קוביות3ציפורןשום, טחוןשום, טחון11 קילו קישואים,גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה4בצל ירוק, פרוסבצל ירוק, פרוס2(יכול להיות או להרחיק)פלפל אדום טחון (קאיין), מחולקפלפל אדום טחון (קאיין), מחולק11 קילו קישואים,אבקת gumbo filé אבקת gumbo filé11 קילו קישואים,תיבול פלפל לימוןתיבול פלפל לימון3(יכול להיות או להרחיק)פתיתי פטרוזיליה, מחולקיםפתיתי פטרוזיליה, מחולקים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות פורטובלו פרוסותפטריות פורטובלו פרוסות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקראפט מגורר גבינת מוצרלה דקקראפט מגורר גבינת מוצרלה דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס מבושל מבושל בינוני קלוףשרימפס מבושל מבושל בינוני קלוף6פילהפילה אמנוןפילה אמנון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון2(יכול להיות או להרחיק)תערובת גאמבו Cajun, מחולקתערובת גאמבו Cajun, מחולק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.