פאי ענבים בשלים
פאי ענבים בשלים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 150 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 28 סנט למנה מנות. אם יש לכם חמאה, קמח, ענבים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו שפריצר מנטה ענבים עם קוביות קרח ענבים, פרוסה בשלה של דובדבן, ו עוגת דובדבנים בשלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
שוטפים ענבים בשלים לחלוטין. להפריד את עיסת ענבים ועורות. במחבת רוטב על אש בינונית מבשלים עיסת ענבים לאט עד שהם רכים. משפשפים עיסה מבושלת דרך מסננת.
שלב את עיסת העורות והענבים המסוננים.
מערבבים את הקמח והסוכר יחד ומוסיפים לתערובת הענבים. מערבבים פנימה את החמאה המומסת ויוצקים לקליפת פאי לא אפויה בגודל 9 אינץ'. מכסים למעלה עם רצועות של מאפה. אתה יכול לעשות דפוס סריג אם תרצה.
אופים בחום של 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס) כ-25 דקות.