פאי פטל אוכמניות
פאי פטל אוכמניות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, תמצית vanillan, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת פירורים אוכמניות, פאי פטל-אוכמניות, ו פאי פטל-אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מערבבים קמח ומלח בקערה. מחית קיצור לתוך תערובת הקמח עם חותך מאפה או מזלג עד התערובת מתפוררת. בהדרגה מוסיפים מים קרים לפי הצורך, משליכים במזלג עד שהבצק יוצר כדור. לעטוף בצק בניילון נצמד לקרר במשך 30 דקות.
הפוך את הבצק על משטח עבודה שטוח מאובק בקמח. מחלקים בצק לשניים ויוצרים כל חצי לכדור.
לגלגל כדור בצק ממרכז לקצוות למעגל 2 אינץ 'גדול יותר מאשר צלחת העוגה ועל 1/8 אינץ' עבה. לעטוף את הבצק סביב מערוך, מתחיל בצד אחד של המעגל. לפרוש מעל צלחת עוגה לקצץ בצק.
מגלגלים את כדור הבצק שנותר לתוך קרום כדי להתאים את החלק העליון של העוגה ולהניח בצד.
הכה ביצה לבן 1 כף מים; מברשת על החלק התחתון של הקרום ולהניח בצד.
מערבבים 3/4 כוס סוכר, קורנפלור, קליפת לימון, תמצית וניל, וקינמון בקערה. מערבבים בעדינות אוכמניות ופטל לתוך התערובת כדי מעיל; לשפוך לתוך הקרום. למעלה עם קרום עוגה שמור.
מברשת העליון של קרום העוגה עם 1 כף מים; מפזרים 1 כף סוכר מעל החלק העליון רטוב.
חותכים כמה חריצים לתוך קרום העליון עם סכין חדה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי הוא מבעבע, כ 45 דקות. הגדר עוגה על מתלה חוט להתקרר לחלוטין לפני קירור.