פאי פיצה תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאי פיצה תרד. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו תרד, בצק פיצה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, פיצה תרד, ו פיצה ביצה ותרד.
הוראות
תנור חום ל 204°. קל לרסס 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול.
פרוס 1 פחית בצק פיצה קרום.
מניחים בצק בצלחת העוגה; לחץ על החלק התחתון ועל הצד של צלחת העוגה כדי ליצור קרום.
בקערה קטנה, מערבבים רוטב פיצה ופטריות; כפית על בצק בצלחת עוגה.
שכבה עם זיתים, 3/4 כוס גבינת מוצרלה, התרד וגבינת מוצרלה 3/4 כוס הנותרים.
פרוס פחית בצק שנותרה. לחץ על הבצק לתוך מעגל 9 אינץ'; מקום מעל מילוי. קמצוץ קצוות של בצק יחד כדי לאטום; לגלגל את קצה הבצק או חליל כדי ליצור שפה.
מברשת עם שמן; מפזרים גבינת פרמזן.
אופים 35 עד 40 דקות או עד חום זהוב עמוק.