פאי פירה
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים, פשטידת בשר חזיר ופירה., ו צמד מחית תפוחי אדמה.
הוראות
מחממים את התנור ל 232° ולהתאים את מתלה התנור למיקום המרכזי.
מגלגלים את קרום העוגה התחתון החוצה ומתאימים בתוך צלחת פאי 9 אינץ'.
הוסף תפוח אדמה לתחתית והתפשט לשכבה חלקה, אפילו. באמצעות כף גדולה, לעשות 5 חריצים בתפוחי האדמה רדיאלית. ממלאים כל חריץ ברוטב.
מרדדים את הקרום העליון ועוגת חותם.
לטאטא ביצה לבן עם 1 כף מים.
מברשת קרום העליון עם תערובת ביצה לבן לחתוך 3 עד 5 חורים אוורור.
מפזרים במשורה עם מלח ים גס.
מניחים עוגה בתנור ואופים במשך 15 דקות עד חום זהוב חיוור. הפחת את החום ל-350 ° F והמשיך לאפות עד שחום זהוב עמוק והתערובת מתחילה לבעבע דרך הארובות, בערך 45 דקות יותר. אפשר להתקרר 15 דקות לפני ההגשה.