פאי פירורי אוכמניות
מתכון אוכמניות פאי פירור יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 15 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 238 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו אוכמניות, קיצור, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מרהיב ציון של 16%. נסו פאי פירורי אוכמניות, פאי פירורי אוכמניות, ו פאי פירורי אוכמניות טריות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה מקציפים יחד 1/4 כוס קמח, מים ומיץ לימון; מניחים בצד. בקערה גדולה שלבו סוכר, מלח ושאר הקמח; חותכים בקיצור עד לקבלת פירורים. מוסיפים בהדרגה תערובת קמח, זורקים במזלג עד לחות.
על פיסת ניילון, לחץ על בצק ל -4 אינץ'. מעגל. מכסים ביריעת ניילון שנייה; מגלגלים ל -12 אינץ'. מעגל. להקפיא במשך 10 דקות.
בואו לעמוד במשך 1 דקה; להסיר פלסטיק לעטוף.
מעבירים מאפה לצלחת פאי; חתוך ל-1/2 אינץ'. מעבר לקצה הצלחת. קצוות חליל. דוקרים תחתית ודפנות מאפה בעזרת מזלג. מעטפת קו בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים בחום של 375 למשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; אופים 5 דקות יותר.
מניחים אוכמניות בקרום. בקערה שלבו את היוגורט, הסוכר החום, הקמח, הווניל וקליפת הלימון; מורחים על אוכמניות.
שלב פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה; מפזרים מעל תערובת יוגורט.
אופים בחום של 375 כ-35-40 דקות או עד שהפירורים משחימים קלות והמילוי מבעבע.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
ניתן לשלב פאי עם וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. הכרמים קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![כרמים קציר מאוחר ריזלינג]()
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.