פאי פקאן כתום
פאי פקאן כתום יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, סוכר, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, כתום-פקאן כנפיים חריפות, ו מטבל פרי פקאן כתום.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים קמח, 1 כף קליפת תפוז ו 1/2 כפית מלח.
חותכים ב 1/2 קיצור כוס, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט משאיר בצד של קערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
תנור חום ל 191°. עם מערוך משונן, רול מאפה לתוך עגול 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן השפה של צלחת עוגה. מקפלים ומגלגלים מאפה מתחת, אפילו עם צלחת.
פיסות של מאפה מגולגל עם חותך עוגיות בצורת כוכב זעיר.
מפזרים מגזרות עם סוכר; לחץ על קצה מאפה.
בקערה בינונית, לנצח את כל החומרים מילוי למעט פקאן עם מקציף חוט או מקצף יד עד חלקה. מערבבים בפקאנים.
יוצקים לתוך צלחת עוגה מאפה מצופה. כיסוי קצה של מאפה עם רצועת 2-3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים 40 עד 50 דקות או עד הקרום הוא חום ומילוי מוגדר, הסרת לסכל במשך 15 דקות האחרונות של אפייה. מגניב 15 דקות. בסיר קטן, להמיס שבבי שוקולד וקיצור על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן; טפטוף מעל העוגה.
ב 1-סיר ליטר, לערבב 1/4 כוס סוכר ואת קורנפלור. מערבבים במיץ תפוזים ו 2 כפות ליקר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה. מערבבים בקליפה כתומה.