פאי פקאן שאין לעמוד בפניו
פאי פקאן מפתה יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, חצאי פקאן, מי קרח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו פאי פקאן שאין לעמוד בפניו, פאי פקאן שאין לעמוד בפניו, ו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
כדי להפוך את הקרום: בקערה בינונית, לשלב קמח, מלח וסוכר לבן.
חותכים חמאה לתערובת קמח עד שהוא דומה פירורים גסים. בהדרגה מפזרים את המים על התערובת היבשה, ערבוב עד הבצק מגיע יחד מספיק כדי ליצור כדור.
על משטח מקומח לשטח כדור בצק עם מערוך.
להתגלגל לתוך מעגל כי הוא אינץ ' אחד גדול יותר מאשר צלחת עוגה.
מניחים קליפה עוגה לתוך צלחת ומקררים עד מילוי עוגה הושלמה.
כדי להפוך את מילוי עוגה: בקערה בינונית, לערבב יחד ביצים, סירופים תירס בהיר וכהה, סוכר חום, חמאה, מלח פקאנים כתוש דק.
מורחים פקאן לרבעים על החלק התחתון של קרום העוגה בקירור.
יוצקים תערובת סירופ על גבי פקאן, ולאחר מכן לארגן חצאי פקאן על גבי עוגה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך שעה אחת או עד המשרד; תן מגניב במשך שעה אחת לפני ההגשה.