פאי שזיפים מתובל
פאי שזיפים מתובל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, שזיפים, דיסקי בצק רכים ועוגה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פאי שזיפים מתובל, משמש מתובל ועוגת שזיף, ו שזיף מתובל Pavlovas.
הוראות
מרדדים 1 עוגת דיסק קרום על משטח מקומח כדי 13 1/2 אינץ ' עגול.
העברה לצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. Trim overhang ל 1 אינץ'. מקררים את הקרום בעת הכנת המילוי.
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 191°.
מניחים גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף בתחתית התנור כדי לתפוס כל נשפך.
מערבבים 3 כפות סוכר 1/4 כפית קינמון בקערה קטנה; להפריש.
לטאטא 1 סוכר כוס, 1 1/2 כפיות קינמון, והבא 6 מרכיבים בקערה גדולה. לגרד זרעים שעועית וניל.
מוסיפים שזיפים וזורקים למעיל. כף מילוי לתוך הקרום, mounding מעט במרכז.
רול את דיסק קרום העוגה השני על משטח מקומח כדי 13 1/2 אינץ ' עגול. קרום לעטוף מעל מילוי; לקצץ לבלוט עד 1 אינץ'. לחץ על קצוות קרום העליון והתחתון יחד. מקפלים קצוות תחת; crimp. באמצעות סכין חדה, לחתוך ארבעה חריצים באורך 2 אינץ ' במרכז הקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מברשת קרום (אבל לא קצוות) עם שמנת.
מפזרים סוכר קינמון שמורות מעל קרום.
לאפות פאי 30 דקות. עוגת אוהל באופן רופף עם נייר כדי למנוע overbrowning. המשך לאפות עד מילוי בועות בעובי דרך חריצים, על 1 שעה יותר. מגניב לגמרי על המדף.