פאי תפוחים חמוציות אני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו פאי תפוחים חמוציות. לקינוח הזה יש 699 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קרום פאי עמוק, סוכר חום, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 42 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 33%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: חטיפי פאי חמאת תפוחים, סופגניות אפויות פאי תפוחים, ו פאי תפוחים לחמניות קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). הפוך מעטפת פאי מעל תבנית פאי אחרת בגודל שווה. זה ימנע מהקרום להתכווץ למחבת.
אופים במצב זה במשך 10 דקות, עד אפוי חלקית. פונים ימינה כלפי מעלה, ומסירים את תבנית העוגה הנוספת מתוך הקרום.
בקערה גדולה שלבו תפוחים, חמוציות וסוכר. מכסים ומניחים בצד כ -20 דקות.
מערבבים פנימה טפיוקה, ומניחים בצד למשך 15 עד 20 דקות, עד שהטפיוקה ספגה מיץ פירות.
מורחים תערובת לתוך פגז פאי אפוי חלקית.
בקערה בינונית שלבו קמח, סוכר חום, קינמון, מלח וחמאה. עבודה תערובת עם קצות האצבעות עד מתפורר.
מורחים תערובת על מילוי חמוציות תפוחים.
מברישים מעטפת פאי חשופה בביצה טרופה קלות.
מניחים את הפשטידה על דף עוגיות כדי לתפוס טפטופים.
אופים 45 עד 60 דקות על המדף התחתון של התנור שחומם מראש, או עד שהתפוחים רכים בבדיקה עם קטיף עץ.