פאי תפוחים טיפשי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין פאי תפוחים מסוג טיפסי בבית. תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 282 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. זה עובד הכי טוב כקינוח, והוא נעשה תוך שעה ו-5 דקות בערך. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, מאפה פאי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגיות שוקולד טיפסי עם ציפוי פטל , פאי רפרפת תפוחים עם קרום שיבולת שועל , ופאי תפוחים מחיטה דבש .
הוראות
מגלגלים מאפה ל-9 אינץ'. צלחת פאי; קצוות חליל. בקערה גדולה משלבים את הגיישת הפאי, הברנדי והג'ינג'ר.
שמים במעבד מזון את הסוכר החום, הקמח, שיבולת השועל, החמאה, הקינמון והמלח. מכסים ומקציפים עד שנוצרים פירורים גסים; מפזרים מעל פאי. מכסים את שולי המאפה בנייר כסף.
אופים ב-450 מעלות למשך 10 דקות. להפחית את החום ל-350 מעלות; מסירים את נייר הכסף ואופים במשך 40-45 דקות או עד שהקרום מזהיב והמלית מבעבעת. מצננים על רשת.