פאי תפוחים כימי (אין פאי תפוחים)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי תפוחים כימי (לא עוגת תפוחים). המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, קרקרים עגולים, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים לחמניות קינמון, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (225 מעלות C).
מרדדים מאפה ומניח בצד. מביאים מים לרתיחה בסיר גדול.
בקערה קטנה מערבבים יחד סוכר ושמנת טרטר.
מוסיפים תערובת למים רותחים. מערבבים, ואז מוסיפים קרקרים, אחד בכל פעם. להרתיח במשך 3 דקות, אבל לא לערבב.
יוצקים תערובת קרקר למחבת פאי מצופה מאפה.
מפזרים קרקרים עם קינמון ונקודה עם חמאה או מרגרינה. כיסוי עם מאפה העליון. אטמו קצוות וחתכו פתחי קיטור למעלה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, עד הקרום הוא חום זהוב. ייתכן שיהיה צורך לכסות את החלק העליון מאפה באמצעות אפייה כדי למנוע overbrowning.